CTHE

Producten van zuivel, sauzen, bier, dranken (met en zonder alcohol) en andere voedingsmiddelen opereren in een zeer competitieve omgeving met de behoefte om veilig, hygiënisch en smakelijk voedsel te produceren tegen concurrerende prijzen met een minimale impact op het milieu. 

Spiralex levert een reeks gecorrugeerde buizenwarmtewisselaar, type-F, die u helpen de productie te optimaliseren, het meest uit grondstoffen te halen en tegelijkertijd het energieverbruik, afval en emissies te beperken. Producenten van voedingsmiddelen en dranken over de hele wereld, vertrouwen op onze technologieën. 

Een van de belangrijkste markten voor Spiralex zijn industriële toepassingen, zoals chemische productie, petrochemische raffinage en het verwarmen en koelen van proceswater in een reeks productietoepassingen. 

Enkele van de belangrijkste vereisten voor warmtewisselaars en systemen die in dergelijke veeleisende omstandigheden werken, zijn onder meer corrosiebestendigheid en een breed scala aan bedrijfstemperaturen. Daarom leveren wij de gecorrugeerde buizenwarmtewisselaars type I, die speciaal ontworpen zijn voor deze toepassingen.

De S-serie is een ideale warmtewisselaar voor stoom-naar-water-toepassingen, zoals CIP-verwarming. Met behulp van de bekende “corrugatie” worden warmteoverdracht en efficiëntie verhoogd ten opzichte van standaard warmtewisselaars met gladde buizen. Bovendien worden de effecten van vervuiling geminimaliseerd.

De S-serie is geschikt voor toepassingen met lage tot gemiddelde viscositeit, CIP-verwarming en algemene industriële toepassingen.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op