Water heater

Spiralex heeft een breed assortiment van buizenwarmtewisselaars voor de levering van warm water, die we samen met de besturing van de stoom- en condensaatleidingen kunnen leveren, turnkey gemonteerd op een skidframe. 

Toepassing

De unit voor de productie van heet water is ontworpen om laagtemperatuur water, sanitair water of proceswater te verwarmen met behulp van stoom als verwarmend medium.

Het systeem kan worden geleverd met ofwel een platenwarmtewisselaar of een buizenwarmtewisselaar, afhankelijk van de stoomdruk. Vaak wordt een buizenwarmtewisselaar gebruikt, omdat de pakkingen van een platenwarmtewisselaar een maximale temperatuur van ca. 130ºC aankunnen in combinatie met de stoomdruk

 

Voordelen

  • Compleet pakket; klaar om te installeren
  • Hoge operationele efficiency
  • Kleine footprint; bespaart ruimte
  • Verticaal ontwerp
  • Beschikbaar met stand-alone regelaar

 

Werkingsprincipe

De stoomleiding omvat een drukregelklep (met als doel de druk van de stoom die uit de ketel komt aan te passen aan de werkdruk in de gecoilde buizenwarmtewisselaar), een regelklep, een filter, evenals manometers, thermometers of PT 100 sensoren om de druk en temperatuur te meten.

Het kritische gedeelte van het systeem is de condensaatafvoer, dat het doel heeft het condensaat af te voeren aan de uitlaat van de warmtewisselaar. Desgewenst kunnen we de condensaatleiding, met al zijn componenten, meeleveren.

Neem contact op

Voor meer informatie over de water heater

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op