Type CB

Hoge efficiëntie, superieure mechanische weerstand en een compacte footprint maken de CB-serie gesoldeerde platenwarmtewisselaars van Alfa Laval ideaal voor veeleisende installaties waar de ruimte beperkt is. Dat is de reden waarom ze een veelgebruikte vervanging zijn geworden voor andere soorten warmtewisselaars, zoals in koeling, procesverwarming en -koeling, oliekoeling, warm water voor huishoudelijk gebruik, zonneverwarming en nog veel meer.

Meer met CB

  • Een grote verscheidenheid aan modellen en configuraties maken het mogelijk om de perfecte uitvoering voor uw toepassing te krijgen
  • Het asymmetrische FlexFlow-plaatontwerp maakt efficiënte prestaties mogelijk met elk type koelmiddel of in elke vloeistof-vloeistof-toepassing
  • Het gepatenteerde IceSafe-ontwerp beschermt CB-units tegen kristalvorming bij een koudemiddelcondensor waar ontdooiing vereist is
  • Voor secundaire pakkingwarmtewisselaars die worden gebruikt met gasketels, bieden wij een reeks extra kleine asymmetrische CB-units
  • Eén compact ontwerp beschikbaar in modellen voor drukken van 32 tot 90 bar


De gesoldeerde warmtewisselaars van Alfa Laval bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele warmtewisselaars die worden gebruikt in industriële, HVAC- en koelinstallaties.

Door de verhoogde thermische efficiëntie van de kleine, compacte unit kunnen we toepassingen met een grote capaciteit, maar waar de installatieruimte beperkt is, mogelijk maken. Het pakkingvrije ontwerp zorgt ook voor betrouwbare prestaties bij toepassingen onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Met een enorm scala aan beschikbare afmetingen, capaciteiten, plaatpatronen en aansluitingen, samen met configuraties met één, twee of meerdere kanalen, zijn de beschikbare toepassingen eindeloos. Bovendien zijn CB-units verkrijgbaar met AHRI-certificering en goedkeuringen.

Neem contact op

Voor meer informatie over het type CB

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op