Type CB-DW

Over de hele wereld vertrouwen mensen op dubbelwandige warmtewisselaars om te voldoen aan de behoeften van verwarmings- en koeltoepassingen, waar veiligheid net zo belangrijk is als thermische prestaties.

Wij gaan nu een stap verder met deze technologie met de lancering van een nieuwe dubbelwandige gesoldeerde platenwarmtewisselaars. Met een uniek ontwerp bieden de nieuwe modellen zowel de beste bescherming tegen het mengen van vloeistoffen alsmede een verhoogde efficiëntie van de warmteoverdracht.

 

Voordelen

 • De CB-DW gesoldeerde platenwarmtewisselaars zorgen voor een efficiënte warmteoverdracht met een kleine voetafdruk.
 • Dubbelwandige platen worden gebruikt als extra voorzorgsmaatregel om vermenging van vloeistoffen te voorkomen.
 • Toepassingen: verwarming en koeling
 • Eenvoudig te installeren
 • Zelfreinigend
 • Laag niveau van service en onderhoud is vereist
 • Alle units zijn onder druk en op lekken getest
 • Pakkingvrij
 • Lekdetectie
 • Geen vloeistofverontreiniging

 

Ontwerp

Het soldeermateriaal houdt de platen bij elkaar op de contactpunten en zorgt voor een optimale warmteoverdracht en drukweerstand. Het gebruik van geavanceerde ontwerptechnologieën en uitgebreide plaatkeuze garandeert de hoogste prestaties en de langst mogelijke levensduur. De dubbelwandige constructie zorgt voor externe lekdetectie en minimaliseert het risico van menging van vloeistoffen. De thermische prestaties zijn vergelijkbaar met een enkelwandige warmtewisselaar.

 

Neem contact op

Voor meer informatie over het type CB-DW

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

 • Uw bedrijfsnaam en adres
 • Uw ordernummer
 • Het product (en productienummer)
 • Contactpersoon
 • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op