Type AC

Gebouwd met het flexibele DynaStatic-distributiesysteem, geoptimaliseerd op basis van uw specifieke toepassing en koelmiddelkeuze, biedt de Alfa Laval AC-lijn kopergesoldeerde platenwarmtewisselaars top prestaties bij verdampingstoepassingen. In combinatie met de unieke FlexFlow asymmetrische kanaalplaten krijgt u het maximale rendement voor uw systeem.

Meer met AC

  • DynaStatic en FlexFlow zorgen voor optimale condensatie- en verdampingsefficiëntie bij elke toepassing en met elk koudemiddel
  • Als verdampers kunnen AC-units capaciteiten aan van 5 tot 1000 kW
  • Een echt systeem met dubbel koudemiddelcircuit, met drie mogelijke media voor dubbele compressoren
  • Dankzij de hoge drukweerstand kan een AC-unit met verdeler ook als condensor in omkeerbare systemen werken
  • Beschikbaar voor ontwerpdrukken variërend van 32 tot 60 bar, met dezelfde compacte footprint en geen behoefte aan grotere frames of bouten

 

Met het geïntegreerde maar flexibele DynaStatic-distributiesysteem kunnen de AC gesoldeerde warmtewisselaars hoge prestaties leveren bij verdampings- en condensatietoepassingen. In veel gevallen kan deze prestatie 20-40% groter zijn dan vergelijkbare warmtewisselaars zonder distributiesysteem. Dit biedt grote voordelen voor zowel omkeerbare systemen als wanneer ontdooien de sleutel is tot de toepassing.

 

Alfa Laval heeft de AC-lijn speciaal ontworpen voor airconditioning / koeling, chiller- en warmtepomptoepassingen. Veel voorkomende toepassingen zijn onder meer droge expansieverdampers voor koelwater of glycol, condensors voor het afvoeren of terugwinnen van warmte naar water, economizers, onderkoelers en desuperheaters.

Neem contact op

Voor meer informatie over het type AC

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op