Spiraal gewikkeld

Vinnen zijn in feite externe oppervlakken op de buis om het oppervlak van de buis te vergroten, wat resulteert in een compactere warmtewisselaar. Door gebruikt te maken van een gewikkelde spiraal om elke afzonderlijke buis, zal het oppervlakte van elke buis vergroot worden. Dit is dus een voordeel ten opzichte van de lamellen luchtwisselaar.
De methode om de vinnen over de buis te bevestigen is van zeer groot belang, omdat zelfs de kleinste luchtspleet tussen de buis en de vinnen het hele doel van de vinnen teniet zal doen. Spiralex heeft een methode ontwikkeld, waardoor we in staat zijn om dit te realiseren.
Finned buizen zijn in staat om de warmteoverdracht tussen de binnenkant van de buis en de buitenkant te egaliseren. Wanneer de warmteoverdrachtscoëfficiënt aan de buitenkant van de buis aanzienlijk lager is dan de warmteoverdrachtscoëfficiënt aan de binnenkant van de buis, is het een groot voordeel om lamellen aan de buitenkant van de buis op te nemen om optimaal te profiteren van de hoge warmteoverdrachtssnelheid op de binnenkant van de buis.
Door een buis met ribben te gebruiken met acht keer zoveel oppervlak aan de buitenkant van de buis, kan de totale lengte van de buis die nodig is voor het verwarmen met een zesde worden verminderd.

Neem contact op

Voor meer informatie over spiraal gewikkelde wisselaars

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op