Remote condensors

Er zijn 3 manieren om warmte te verwijderen vanuit de koelcyclus (koudetechniek), namelijk luchtkoeling in de condensing unit, glycol koeling in de dry cooler en water koeling in de koeltoren.

De Remote condensors worden gebruikt als condenserende externe units in HVAC/R en dragen bij aan de optimalisatie van airconditioningsystemen in ziekenhuizen, hotels, winkelcentra, datacentra, supermarkten en koelcellen.


Remote Condensor type

Wij bieden zowel condensors aan met een Fin & Tube ontwerp als condensors met een Micro-Channel ontwerp:

 • TKMICRO V-TYPE MODULAIR REMOTE CONDENSORS
  • De TKMicro bevat een micro-channel core, waardoor de TK Micro compacter en een lichter gewicht heeft. TKMicro 25 heeft een capaciteit van 148kW, en de TKMicro 32 160 kW.
 • TKSMART (LIGHT REMOTE CONDENSORS)
  • De TKSmart heeft een TKMicro micro-channel core, waardoor het compacter en een lichter gewicht heeft. Capaciteit van 13 tot 98kW.
 • V-TYPE REMOTE CONDENSORS
  • De V-type remote condensor heeft ook eem micro-channel kern. Deze range heeft een capaciteit van 90 tot 870 kW.
 • TAFEL-TYPE MICROCHANNEL REMOTE CONDENSORS
  • Een tafelmodel condensor, welke een microchannel kern heeft. De unit is modulair opgebouwd en kan bestaan ui 1 tot 8 fans. Capaciteit loopt van 10 kW tot 480 kW.
 • TURBO-J CONDENSORS
  • De Turbo-J condensor is een innovatief modulair ontwerp met dubbel coil condensors, met 2 tot 16 fans. Ze zijn ontworpen voor gas condensatie. Capaciteit loopt van 100 kW tot 1915 kW onder normale condities.
 • TURBO-LINE CONDENSORS
  • De Turbo-Line condensor is een modulair ontwerp, met 1 tot 16 fans. Ze zijn ontworpen voor gas condensatie. Capaciteit loopt van 10 kW tot 1200 kW onder normale condities.

Neem contact op

Voor meer informatie over remote condensors

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

 • Uw bedrijfsnaam en adres
 • Uw ordernummer
 • Het product (en productienummer)
 • Contactpersoon
 • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op