Reiningingsmiddelen

De middelen die tijdens het schoonmaken met een CIP worden gebruikt, verschillen nog al van elkaar. Daarom is het van belang om de juiste middelen te gebruiken.

BIO GEN ACTIVE  Scale is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor CIP installaties van water/ water systemen. Het product presteert uitstekend voor het verwijderen van kalkaanslag, roest en andere oxidanten. Het is erg mild voor materialen en daardoor niet schadelijk voor staal, verf of rubber. Hierdoor is het uiterst geschrikt voor platenwisselaars met pakkingen.  

Het product is volgens strikt Scandinavische milieucriteria ontwikkeld, hierdoor is het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. 

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Hoge buffercapaciteit (vooral belangrijk voor het verwijderen van kalksteen)
 • Robuust, ongevoelig voor verschillende bacteriën.

BIO GEN ACTIVE Degreaser is ontwikkeld voor CIP installaties van warmtewisselaars, tank- en leidingsystemen en procesapparatuur. Het verwijderd effectief olie, vet en biologisch materiaal. Hierdoor is het bijvoorbeeld geschrikt voor gebruik in voedsel verwerkingssystemen om bloed, merk of eiwit residu te verwijderen. 

Het product is  mild voor de meeste materialen, let wel op voor materialen die gevoelig zijn van een hoge PH waarde. Mocht u niet zeker weten of dit product geschrikt is voor uw toepassing, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ook BIO GEN ACTIVE Degreaser is volgens strikt Scandinavische milieucriteria ontwikkeld, hierdoor is het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. 

Voordelen:

 • Veelzijdige reinigingsmogelijkheden
 • Relatief PH-neutraal vergeleken met andere hoog alkali producten (zacht voor het oog en huid)
 • Uitstekende prestaties al op lage temperatuur
 • Gebruiksvriendelijk

BIO GEN ACTIVE Combi is ontwikkeld voor CIP installaties van olie separatoren. Het product is mild voor materialen zoals staal, verf en rubber. 

BIO GEN ACTIVE Combi is volgens strikte Scandinavische milieucriteria ontwikkeld, hierdoor is het milieuvriendelijk en en biologisch afbreekbaar.

Voordelen:

 • Niet corrosief, lage PH vergeleken met de gebruikelijke hoog alkali alternatieven
 • multifunctionele toepassingen
 • Mild voor materialen, doet geen schade aan staal, verf, hout en rubber

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

 • Uw bedrijfsnaam en adres
 • Uw ordernummer
 • Het product (en productienummer)
 • Contactpersoon
 • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op