Fruitsappen en zuivelinstallaties

De productie van fruitsappen en zuivel groeit snel over de gehele wereld door de toenemende wereldpopulatie. Onze jarenlange ervaring en knowhow is enorm belangrijk in de verwerking van een van ‘s werelds belangrijkste en veelzijdige voedingsmiddelen.

 

Spiralex BV ontwerpt, verwerkt en levert complete installaties, verwerkingslijnen en apparatuur voor het behandelen van rauwe melk en ook voor het vervaardigen, vullen en verpakken van melk en melkproducten – van boter, ijs, yoghurt en kaas, tot zuigelingenvoeding, melkpoeder en wei en zijn derivaten. Onze expertise omvat projectmanagement, installatie, inbedrijfstelling en after-service.

 

Alle zuiveltechnologie is ontworpen om te voldoen aan strikte hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteitsnormen, terwijl ze efficiënt en duurzaam functioneert.

 

Bijgaand vindt u een beschrijving van een zuivel- en fruitsappen installatie. Het hart van het proces is gelijk voor beide producten: het pasteuriseren of steriliseren van het voedingsmiddel. Wij hebben daar onze ideeën over en beschrijven we in het bijgevoegde document.

 

Neem contact op

Voor meer informatie over fruitsappen en zuivelinstallaties

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op