Cross-Flow luchtwisselaar

In veel industriële processen wordt nog steeds hete afvoerlucht of gas naar de omgeving geblazen zonder gebruik te maken van zijn thermische energie. Maar in het kader van hogere energiekosten en limieten rond CO2-uitstoot zijn bedrijven verplicht om processen efficiënter te maken. De eerste stap is altijd het realiseren van een intern restwarmte-terugwinningssysteem – in dit geval betekent het voorverwarmen van verse lucht door de afvoerlucht. De Spiralex cross-flow warmtewisselaars zijn hiervoor de eerste keuze.

Werking

Warme lucht van het proces stroomt rond dunwandige buizen, de lucht koelt af en condenseert indien nodig. Koude verse lucht stroomt in de buizen, wordt voorverwarmd door de afvoerlucht en vervolgens in het proces gebracht – waardoor een efficiënte warmteterugwinning wordt gerealiseerd.

Lucht-lucht-warmtewisselaars zijn ontworpen als zowel eenvoudige kruisstroom als kruisstroom met “omkeer headers”. Als materiaal wordt roestvrij staal gebruikt, dus de condensatie van water is niet kritisch. We hebben oplossingen voor een breed scala aan luchtvolumestromen en temperaturen – we hebben ervaring met temperaturen tot 1000 ° C!

Neem contact op

Voor meer informatie over de cross-flow luchtwisselaar

Informatie aanvragen

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op