Cleaning in place (CIP)

Om een warmtewisselaar zo efficiënt mogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van cleaning in place (of te wel CIP). 

 

Lagere bedrijfskosten

Een CIP-systeem elimineert het herhaaldelijk en onnodig openen van uw warmtewisselaar, waardoor u zowel het verbruik van reserveonderdelen als het aantal manuren dat nodig is voor het reinigen drastisch vermindert.

 

Snelle, effectieve reiniging

Onze CIP-systemen worden rechtstreeks aangesloten op uw warmtewisselaaraansluitingen en circuleren een mengsel van verwarmde niet-giftige reinigingsmiddelen die kalkaanslag, product afzettingen en biologische vervuiling effectief verwijderen. Hierdoor blijven procesoppervlakken schoon en worden de prestaties van uw apparatuur hersteld.

 

Individueel ontworpen CIP-systemen

Deze systemen zijn geschikt voor zeer grote warmtewisselaars (of systemen), die individueel ontwikkelde CIP-oplossingen vereisen. Zie voor meer informatie op SpiraCIP

 

Modulaire CIP-systemen

Wij leveren een breed scala aan verplaatsbare CIP-modules en -systemen, vervaardigd in roestvrij staal of polyethyleen voor de allerkleinste modules. U kunt er voor kiezen om deze verplaatsbare CIP-module zelf aan te schaffen, bij ons te huren of dat wij de reiniging voor u uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden!

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op