SPIRAPEDIA

Laatste nieuws

Warmtewisselaars voor Jansen Cleanrooms

08/01/2021

Spiralex levert 5 warmtewisselaars voor de koud water- en heet waterloops voor de cleanrooms van Jansen in België. de totale capaciteit aan warmtewisselaar is 280 kW. De klant wilde korte levertijden, wat wij geheel konden waarmaken.

Luchtwisselaars voor Amerika

08/12/2020

Spiralex levert 4 luchtcoils voor een groot project in Amerika. De luchtcoils worden per 2 geleverd, omdat voor elke positie 2 units nodig zijn.

In de eerste positie wordt lucht, afkomstig van het roosteren van pinda’s, gekoeld van 100ºC naar ca. 50ºC door middel van water, welke opwarmt van 8ºC naar ca. 20ºC. in de tweede positie wordt lucht, afkomstig van de eerste positie, gekoeld van 50ºC naar ca. 20ºC door middel van water van 8ºC. De totale capaciteit van dit systeem is 815 kW.  

Vervanging gecorrugeerde buizenwarmtewisselaars

21/04/2020

Dit jaar de tweede vervanging van een gecorrugeerde buizenwarmtewisselaar bij een producent van plantaardige olie. De buizenwarmtewisselaar was eerder geleverd door een concurrerend merk, welke wij vervangen hebben met de aansluitingen op dezelfde plaats. Daardoor kon de klant beide units gemakkelijk uitwisselen.

De units hebben een capaciteit van ca. 350 kW.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op