Presentatie Spiralex bij Clafis Ingenieus te Heerenveen

17 april 2018

Op uitnodiging van Clafis Ingenieus mochten Spiralex en haar partner B Industrial zich presenteren. De ontmoeting vond plaats op het hoofdkantoor van Clafis te Heerenveen, waar ze een geweldig kantoor hebben in de gymzaal van de oude technische school van Heerenveen. Je kunt gerust zeggen een verrassende en energieke omgeving.

Clafis Ingenieus houdt op regelmatige basis een bijeenkomst voor haar medewerkers, om kennis en ervaring met elkaar te delen. Spiralex B.V. en B Industrial  mochten van de gelegenheid gebruik maken om beide ondernemingen onder de aandacht te brengen.

Hierbij hebben wij de onderwerpen “selectie van warmtewisselaars” en “selectie van regelventielen”  gepresenteerd. Door het enthousiasme van de aanwezigen en de ongedwongen sfeer was het een ideale omgeving, waarbij veel kennis en ervaring met elkaar zijn gedeeld.

Wilt u ook een informatieve avond voor uw medewerkers of wilt u informatie ontvangen over wat Spiralex BV voor uw organisatie kan betekenen, stuurt u ons dan een e-mail.