P-Doc

Over P-Doc

 
Wanneer u ons product hebt ontvangen, ontvangt u automatisch onze gebruikershandleiding en andere documenten. Dit is bedoeld als naslagwerk en dient centraal opgeslagen te worden, zodat elke gebruiker dit kan inzien wanneer dat gewenst is.

Maar de realiteit is anders: wanneer u de documentatie nodig hebt, bevindt de documentatie zich op een bureau van iemand of in een kast, die net is afgesloten en degene die de sleutel heeft, heeft een dag vrij. Het is dus handig wanneer u deze informatie op een openbare plek kunt bereiken.
 
De P-doc (aankoopdocumentatie) helpt u hierbij. Alle relevante documentatie van uw bestelling bevindt zich in uw “persoonlijke” P-doc (opslagruimte van uw bedrijf), welke alleen medewerkers van uw bedrijf kunnen inzien.

Maar dat is niet alles. U vindt hier ook documenten, die nuttig kunnen zijn bij het onderhoud van de warmtewisselaar, tips voor C.I.P. reiniging, handleidingen voor het vervangen van delen van de warmtewisselaar en reserveonderdelenlijsten, inclusief prijzen.
U kunt zelfs de kosten berekenen voor het vervangen van platen en/of pakkingen van uw platenwarmtewisselaar met pakkingen.
Enorm handig natuurlijk en u heeft direct inzicht in uw investering! Zonder te hoeven bellen of wachten op een offerte.

 

 

 

 

Meldt u nu aan om alle relevante documentatie van uw order in één oogopslag te vinden, via info@spiralex.nl onder vermelding van P-Doc.