Nieuwe Privacy Statement

5 januari 2018

Nieuwe privacywet
Zoals u weet is per 25 mei 2018 de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. Spiralex BV neemt uw privacy zeer serieus, daarom informeren wij u hierbij over welke persoonsgegevens wij verzamelen en wat we daarmee doen.

Uw persoonsgegevens
Wij verzamelen persoonsgegevens zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam en adresgegevens.

Hoe worden deze gegevens verzamelt?

  • Het invullen van een contactformulier
  • Telefonisch contact
  • Contact via e-mail
  • Beurzen

Wat doen wij met deze gegevens?
Wij verzamelen deze gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij houden wij u graag op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom Spiralex BV. Dit doen we door middel van marketingactiviteiten.

Wij bewaren deze gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Daarbij verstrekken wij uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij hebben de richtlijnen opgeschreven in het hoofdstuk “Richtlijnen Privacy” van ons “Procedures & Richtlijnen Handboek”. Indien u nieuwsgierig bent hoe wij in detail met uw gegevens omgaan, kunt u ons een mail sturen naar info@spiralex.nl o.v.v. Richtlijnen Privacy. U zult dan een kopie van dit hoofdstuk ontvangen.