KLACHTENPROCEDURE VOOR KLANTEN VAN SPIRALEX BV

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op welke manier dan ook ontevreden bent, zullen we ons best doen om de situatie op een eerlijke en transparante manier op te lossen

 

Spiralex BV zal alle klachten bekwaam, zorgvuldig en onpartijdig onderzoeken en indien nodig aanvullende informatie inwinnen. Elke klacht zal eerlijk, consistent en onmiddellijk worden beoordeeld, rekening houdend met alle relevante factoren om een ​​eerlijk resultaat voor u te garanderen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als u zich zorgen maakt over uw product of over de service die u van Spiralex BV heeft gekregen, neem dan contact met ons op via de methode van uw voorkeur uit de onderstaande lijst.

 

Correspondentie adres:

Afdeling Klantrelaties

Spiralex BV

Riga 6K, 2993 LW te Barendrecht

Tel. +31 (0)180 55 16 88

info@spiralex.nl

 

We zijn beschikbaar:

8.30 – 17.00 uur van maandag tot vrijdag

ONZE TOEZEGGING AAN U

We zullen uw klacht grondig onderzoeken en een eerlijk antwoord bieden waarbij rekening wordt gehouden met alle informatie waarover we beschikken.

We streven ernaar om 50% van de klachten van onze klanten binnen 7 werkdagen af ​​te handelen.

Complexere zaken kunnen langer duren en het team houdt u op de afgesproken tijd op de hoogte.

We zullen onze beslissing toelichten en een handelwijze met u overeenkomen, op een eerlijke, duidelijke en niet misleidende manier, en indien nodig corrigerende maatregelen of verhaalmogelijkheden bieden.

WAT WIJ VAN U NODIG HEBBEN

Uw bedrijfsnaam en adres

Naam van het contactpersoon

Het productienummer van uw product

Details over hoe we contact met u kunnen opnemen en hoe u gecontacteerd wilt worden

Een duidelijke omschrijving van uw klacht

Kopieën van eventuele ondersteunende documentatie

Wat u wilt dat wij doen om de situatie recht te zetten

Markten

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op