Fruitsappen en Zuivelinstallaties

Spiralex fruitsappen- en zuivel procesinstallaties

De productie van fruitsappen en zuivel groeit snel over de gehele wereld door de toenemende wereldpopulatie. Onze jarenlange ervaring en knowhow is enorm belangrijk in de verwerking van een van ‘s werelds belangrijkste en veelzijdige voedingsmiddelen.

Wij ontwerpen, verwerken en leveren complete installaties, verwerkingslijnen en apparatuur voor het behandelen van rauwe melk en ook voor het vervaardigen, vullen en verpakken van melk en melkproducten – van boter, ijs, yoghurt en kaas, tot zuigelingenvoeding, melkpoeder en wei en zijn derivaten. Onze expertise omvat projectmanagement, installatie, inbedrijfstelling en after service. Alle zuiveltechnologie is ontworpen om te voldoen aan strikte hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteitsnormen, terwijl ze efficiënt en duurzaam functioneert.

Bijgaand vindt u een beschrijving van een zuivel- en fruitsappen installatie. Het hart van het proces is gelijk voor beide producten: het pasteuriseren of steriliseren van het voedingsmiddel. Wij hebben daar onze ideeën over en beschrijven we in het bijgevoegde document.