EEN VERHAAL OVER

SCHOONHEID

vi·si·o·nair (bijvoeglijk naamwoord): een visionaire blik het vermogen om te voorzien wat er in de toekomst zal gebeuren

 

Niemand weet hoe de toekomst er uit zal zien. Toch hebben veel personen, maar ook bedrijven, een idee of vooruitzicht hoe de toekomst zich zal gaan ontwikkelen en waar men “naar toe wilt”. Ook Spiralex BV heeft dit, en wij zien de toekomst als boeiend en mooi.

 

Onze toekomst, op ons vakgebied, staat in ons optiek op een tweespalt. Ook wij, willen dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor de volgende generaties. Ons vakgebied is momenteel volop in ontwikkeling, maar ook volop in de belangstelling. Denk maar aan de termen  duurzaamheid, energietransmissie, “nul op de meter”, energieneutraal, en ga zo maar door. Dat zijn erg populaire termen en bewoordingen, vooral voor de politiek.

 

Maar dat is niet het enige om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Want wat denkt u over “veilige en betrouwbare voeding”, “een kleine afvalberg”, “veilig geproduceerde en traceerbare medicijnen”, “duurzaam materiaal”, “energiezuinige productiemethoden”, “industriële energieterugwinning”, en ga zo maar door. Dat is wat een visie inhoudt en dat willen we graag met u delen in de toekomst, voor een mooie, schone toekomst. Verhalen over de schoonheid van de toekomst dus!

Spiralex

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op