Audio- en videoconferenties

Gegevensverwerking

Voor de communicatie met onze klanten gebruiken we online vergadertools. De tools die we gebruiken staan ​​hieronder vermeld. Als u met ons communiceert via video- of audioconferenties via internet, worden uw persoonlijke gegevens door ons en de aanbieder van de desbetreffende conferentietool geregistreerd en verwerkt.

 

De conferentietools verzamelen alle gegevens die u verstrekt / gebruikt om de tools te gebruiken (e-mailadres en / of uw telefoonnummer). Verder verwerken de conferentietools de duur van de conferentie, het begin en het einde (tijd) van deelname aan de conferentie, het aantal deelnemers en andere “contextinformatie” in verband met het communicatieproces (metadata).

 

Bovendien verwerkt de aanbieder van de tool alle technische gegevens, die nodig zijn om online communicatie te verwerken. Dit omvat in het bijzonder IP-adressen, MAC-adressen, apparaat-ID’s, apparaat type, type besturingssysteem en versie, clientversie, cameratype, microfoon of luidspreker en het type verbinding.

 

Als inhoud wordt uitgewisseld, geüpload of op een andere manier binnen de tool beschikbaar wordt gesteld, wordt deze ook opgeslagen op de server van de toolprovider. Dergelijke inhoud omvat met name cloudopnames, chat- / instant messages, voicemails, geüploade foto’s en video’s, bestanden, whiteboards en andere informatie die wordt gedeeld tijdens het gebruik van de dienst.

 

Houd er rekening mee dat we geen volledige invloed hebben op de gegevensverwerkings-activiteiten van de gebruikte tools. Onze opties zijn grotendeels gebaseerd op het bedrijfsbeleid van de betreffende aanbieder. Meer informatie over de gegevensverwerking door de conferentietools vindt u in de gegevensbeschermingsverklaringen van de gebruikte tools, die we onder deze tekst hebben vermeld.

 

Doel en wettelijke basis

De conferentietools worden gebruikt om te communiceren met potentiële of bestaande contractuele partners of om bepaalde diensten aan onze klanten aan te bieden (artikel 6, paragraaf 1, lit b van AVG). Bovendien dient het gebruik van de tools om de communicatie met ons of ons bedrijf in het algemeen te vereenvoudigen en te versnellen (gerechtvaardigd belang in de zin van artikel 6, paragraaf 1, lit f van de AVG). Indien toestemming is gevraagd, worden de betreffende tools op basis van deze toestemming gebruikt; de toestemming kan te allen tijde met werking voor de toekomst worden ingetrokken.

 

Opslagperiode

De gegevens die rechtstreeks door ons worden verzameld via de video- en conferentietools, worden uit onze systemen verwijderd zodra u ons vraagt ​​om ze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel voor gegevensopslag niet langer van toepassing is. Opgeslagen cookies blijven op uw apparaat totdat u ze verwijdert. Verplichte wettelijke bewaartermijnen blijven onaangetast.

 

Wij hebben geen invloed op de bewaartermijn van uw gegevens, die door de exploitanten van de conferentietools voor hun eigen doeleinden worden opgeslagen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de exploitanten van de conferentietools.

Gebruikte conferentietools

We gebruiken de volgende vergadertools:

Microsoft Teams

We gebruiken Microsoft Teams. De aanbieder is Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS. Details over de gegevensverwerking zijn te vinden in het privacybeleid van Microsoft Teams: https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement.

Markten

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Biedt u fabrieksrondleidingen aan?

 

Helaas bieden we geen rondleidingen aan. Alleen indien u een opdracht bij ons heeft lopen en dit onderdeel uit maakt van de afspraken.

Mag ik een brochure?

 

Alle brochures kunnen worden bekeken en gedownload op onze website. Wij maken geen gedrukte brochures meer.

Ik ben geïnteresseerd in een carrière bij Spiralex. Hoe kan ik solliciteren?

 

Alle actuele vacatures worden op onze website of linkedin-pagina getoond. Als je je interesse wilt registreren of een aanvraag wilt indienen, ga dan naar onze linkedin-pagina en volg de instructies. Vacatures voor stages worden hier ook geadverteerd.

 

 

Biedt u stageplaatsen aan?

 

Vanwege de grote hoeveelheid verzoeken die we krijgen voor werkervaringsplaatsen van de kinderen van onze medewerkers, kunnen we helaas op dit moment geen stageplaats aanbieden.

Ik zou graag willen samenwerken met Spiralex BV.

 

Helaas voor u, hebben wij voldoende samenwerkingsverbanden.

Hoe kan ik sponsoring aanvragen bij Spiralex BV?

 

We ontvangen veel verzoeken om sponsoring, financiering en donaties, en hoewel we een groot voorstander zijn van lokale goede doelen, kunnen we helaas niet alle goede doelen steunen die onder onze aandacht worden gebracht. Spiralex BV selecteert elk jaar een goed doel als onze primaire liefdadigheidsfocus.

Ik wil me aanmelden voor ‘My Spiralex’

 

Toegang tot het ‘My Spiralex’-portaal is exclusief voor bestaande klanten van Spiralex BV. Als u zich aanmeldt en we kunnen uw gegevens niet matchen, zullen we uw verzoek afwijzen. Als u denkt dat we een fout hebben gemaakt bij de beslissing, stuur dan een e-mail naar info@spiralex.nl o.v.v. My Spiralex.

Hoe vraag ik een conformiteitscertificaat aan?

 

Een gelijkvormigheidsattest is alleen verkrijgbaar voor producten, welke bij ons besteld zijn. Stuurt u een mail naar info@spiralex.nl o.v.v. Conformiteitscertificaat en met de volgende gegevens:

  • Uw bedrijfsnaam en adres
  • Uw ordernummer
  • Het product (en productienummer)
  • Contactpersoon
  • Email adres waar wij het certificaat naar toe kunnen sturen

Hoe kan ik een klacht indienen over mijn Spiralex product of de aan mij geleverde service?

 

Spiralex BV zet zich in voor het produceren en leveren van producten en diensten van de hoogste standaard, maar we begrijpen dat er soms iets mis kan gaan. Als u zich zorgen maakt of op enigerlei wijze ontevreden bent, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Contact

Neem gerust contact met ons op